Kenikmatan selepas makan malam.

Ita telah menggunakan sejenis wine yang diperbuat dari beras pulut untuk memasak ayam yang dihidangkan pada waktu makan malam yang dimasakkan oleh Ita khas bagi Zainul makan.Wine tersebut menyebabkan Zainul mula sudah tidak dapat mengawal diri dia kini. Ketika berjalan keluar dari milik makan, Zainul beberapa kali tersandung kakinya terhuyang-hayang. Dia telah menghentam kuah masakan ayam tadi kerana rasanya yang sedap. Kini kemabukan menghuni badan dia menyebabkan Zainul sudah tidak dapat mengawal diri sendiri.

“Kalau Zainul letih, berehatlah dulu,” Ita membantu Zainul menuju ke bilik tidurnya. Tilam yang empuk dan lembut member keselesaan kepada Zainul yang dibaringkan oleh Ita. Berat badan Zainul yang tidak dipegang oleh Ita menyebabkan Ita turut tersungkur di atas Zainul.

“Ita,” bisik Zainul tidak dapat mengawal diri dia sama sekali. Ita tidak membalas kata-kata Zainul itu dengan perkataan, kata-kata Aziz tadi dibalas dengan suatu kucupan di kedua bibir Zainul. Kedua pasang bibir mereka bertemu dan berkucup rapat menyebabkan tiada kata-kata mengisi malam yang mula mengelap. Hanya keluhan dan bunyi kucupan yang bertukaran memenuhi bilik yang penuh wangi dan aroma.

Ita membantu Zainul membuka baju dia. Ketiadaan baju di badan Zainul memudahkan Ita untuk membenamkan kucupan dia ke segenap tubuh badan Zainul. Zainul mengeluh di dalam suatu kenikmatan. “Jangan”, bisik Zainul tidak bermaya apabila tangan Ita mencapai tali pinggang Zainul yang memegang kemas seluar Zainul. Namun Ita tidak mengendahkan kata-kata Zainul. Jari-jemari Ita meleraikan tali pinggang dan pencangkuk seluar Zainul sebelum meleraikan zip seluar Zainul ke bawah. Dengan suatu tarikan kecil, seluar panjang Zainul melorot sehingga ke bawah.

Ita mencium anak seluar Zainul yang melindungi alat sulitnya. Zainul merengek penuh kenikmatan. “Jangan, I belum basuh lagi”, Zainul bertindak cuba menghalang apabila Ita telah siap menarik turun anak seluar Zainul mendedahkan alat sulit Zainul yang kini sudah siap menegang.

“Tidak mengapa. Biar saya lap sahaja,” bisik Ita seraya mengelap penis Zainul dan sebelum Zainul menyedari apa-apa, alat sulit Zainul itu telah siap terbenam ke dalam mulut Ita. Penis Zainul itu kian menegang di dalam mulut Ita apabila ia berulangkali dikucup dan dibelai mesra oleh lidah Ita yang basah. “Aduh Ita, kenapa you buat begini,” Zainul merintih dalam kenikmatan.

“Kenapa? You tidak suka?” Tanya Ita berbisik dam kembali memasukkan penis Zainul ke dalam mulut nya. Perlahan-lahan Ita mengucup dan kemudian menghisap sehingga Zainul merengek penuh kenikmatan. Ita agak terkejut melihat saiz alat sulit Zainul. Hampir tidak cukup mulutnya untuk memuatkan alat Zainul yang sudah mencapai saiz penuh matang itu. Nafsu tinggi yang melanda Zainul menyebabkan alat sulitnya mencapai saiz yang jauh luar biasa daripada saiz normal.

Ita tersedak beberapa kali apabila hujung penis Zainul mencucuk hujung kerongkongnya. Namum kerana nikmat yang sungguh mengasyikkan, Ita terus mengulum alat Zainul dengan lebih pantas. “Aduh Ita, saya sudah hendak sampai,” Zainul meneriak kecil kerana dia dapat merasakan desakan air sperma yang ingin memancut keluar. Namun Ita langsung tidak mengendahkan rintihan Zainul. Dengan kedua bibir yang mengulum pantas, jari Ita pantas sekali mengoncang penis Zainul di dalam mulutnya.

“Aduh, Ita,” Zainul meneriak kecil apabila deruan sperma menderu keluar memancut ke dalam tekak Ita. Zainul memegang keras rambut Ita kerana tidak dapat menahan kenikmatan yang melanda seluruh jiwa dan raga diri Zainul. Ita menghisap dan menelan seluruh air sperma yang dipancut tanpa meninggalkan walau satu titik pun untuk dibazirkan. Rengekan Zainul turut reda, sedangkan Ita masih member beberapa kucupan kepada alat Zainul yang kini sudah terkulai lesu.

Ita dapat merasakan bahagian bahagian sulit diri sendiri sudah membengkak dan kebasahan. Malah, sepanjang hari ini tadi, ingatan bahawa Zainul akan datang telah membuatkan seluruh panties dalaman Ita sudah kebasahan sejak pagi tadi. Sudah empat anak seluar dia, ditukar sepanjang hari ini kerana ia basah dibasahi air penuh berahi.

Zainul memasukkan jari-jemari dia ke dalam rambut Ita dan dengan lembut menarik wajah Ita menghampiri wajah dia. Suatu kucupan yang pantas menyatukan pasangan bibir kedua mereka. Lidah kedua mereka saling bertaut rapat begitu rapat sekali. Tangan Ita terus meramas alat sulit Zainul menyebabkan ‘si adik’ yang baru terkulai setelah memuntahkan ‘simpanan’ dia kini mula mendengus untuk menegang semula

Kucupan demi kucupan berahi Ita mengungkitkan nafsu Zainul kembali. Zainul menolak Ita perlahan ke sisinya dan Zainul memasukkan kaki dia ke celah peha Ita. Peha Zainul yang bergesel di kawasan segitiga penuh kenikmatan Ita menyebabkan Ita mendengus dan menguatkan pegangan dia di alat sulit Zainul yang tidak dilepaskan sejak tadi.

Jari Zainul membuka perlahan butang yang memegang blouse nipis Ita. Ita mengerti apa yang diperlukan dan dicari oleh Zainul. Ita sendiri mencapai pencangkuk bra di belakangnya dan melepaskan pencangkuk tersebut. Kedua kecantikan abadi milik Ita terserlah menjadi jamuan kepada Zainul. Zainul, tanpa membuang masa, mencapai sebelah payu dara berwarna keputihan penuh kemontokan itu. Yang di sebelah kiri itu dicapai dengan tangannya sementara yang disebelah kanan payu dara milik Ita dicapai dengan mulutnya.

Ita mendengus dan mengerang apabila Zainul menhisap payu daranya sambil lidah nakal Zainul bermain di atas puting Ita yang kini sudah menegang dan mengeras. Bagaikan bayi yang baru lahir, Zainul bergilir-gilir menghisap kedua payu dara milik Ita sehingga Ita sudah tidak sabar lagi menikmati kenikmatan seterusnya.

“Zainul! I tidak boleh tahan lagi, tolong sayang masukkan alat you ke dalam I. Masukkan sekarang Zainul, please dear’” Ita yang sememangnya sudah tidak dapat menahan keberahian dia, pantas sekali menanggalkan skirt bersama anak seluar sekali gus.

“Ita tak takut?” bisik Zainul meminta kepastian.

“I sudah mengkhayalkan adegan ini berulangkali. I akan jatuh sakit kalau tidak dapat memiliki alat you di dalam I. Masukkan sedalam-dalamnya ke dalam tubuh badan I, please. Puaskan diri I yang menderita ini. Kenapa you tidak faham kedahagaan I. I akan mati kalau tidak dapat merasa penis sayang di dalam I. Setiap hari, alat I berdenyut untuk memiliki alat you. Masukkan sayang dan hentam sepuas-puas hati you”.

Ita sendiri mencapai penis Zainul dan melebarkan kangkang dia. Ita meraba sedikit mencari sasaran sebelum menusukkan sedikit ke mulut alat sulit nya. “Tekan sayang.” Ita berbisik meminta Zainul membuat penyudahan menyatukan kedua badan menjadi satu.

Dengan sekali tekanan, penis Zainul menceroboh masuk ke dalam diri Ita. Ketika penis Aziz yang sudah menegang itu menusuk memasuki ke dalam, barulah Ita berasa sedikit kesakitan. Ita menyangka dia tidak akan kesakitan kerana bila bersetubuh dengan suaminya, Ita tidak rasa keasakitan. Ita sedar ini adalah kerana alat sulit Zainul memang lebih beasar saiznya daripada penis suaminya sendiri. Ita menyedari betapa dia tersilap perkiraan dengan Zainul. Penis Zainul yang jauh lebih besar, tegang , keras dan padu, menyebabkan Ita mengeran kesakitan kerana alat sulit Zainul merobek memasuki ke dalam tubuh Ita.

“Aduh!” Ita meneriak kecil menyebabkan Zainul terhenti di pertengahan jalan.
“Sakit?” tanya Zainul perlahan.
“Tidak seberapa,” kata Ita menyembunyikan kesakitan. Lagipun, bahagian dalaman Ita sudah mula menyesuaikan keluasannya mengikut kebesaran saiz alat sulit Zainul.
“Are you sure?” Zainul meminta kepastian.
“Tak sakitlah sayang,” dan Ita tidak terhenti setakat berkata-kata aje. Malah, Ita memegang punggung Zainul dan menarik ke arahnya, menyebabkan penis Zainul terus menerus memasuki sehingga pangkal penis Zainul bersentuhan dengan mulut faraj Ita sambil mengeselkan clitoris Ita yang sensitive. Ita mendengus kenikmatan apabila ia berlaku di saat tersebut.

Ita tersedak apabila Zainul menarik penis dia sehingga ke mulut faraj Ita. Ita merasakan bagaikan seluruh jiwa raga dia ditarik keluar. Kemudian Zainul menusukkan kembali alat dia sehingga diri Ita terperusuk ke belakang. Begitu padu sekali hentakan Zainul ke dalam. Ita yang kini sudah menyesuaikan diri dia dengan penis Zainul yang agak besar kini turut membalas rentak dan irama hentakan sorong-tarik Zainul itu

Ita semakin mengerang apabila Zainul semakin melajukan gerakan dia. Tujahan dan asakan Zainul menbuatkan Ita melupakan segala dunia ini. Sakit dan derita dia yang disebabkan rindu terhadap Zainul hilang begitu sahaja di dalam permainan sorong-tarik yang berlaku di dalam suatu irama yang penuh syahdu. Ita terdesak di dalam suatu erangan orgasm yang membuatkan seluruh badan dia mengecut bagaikan kekejangan. Otot dalaman Ita di dalam faraj, mengecup dengan begitu drastik dan mengalirkan air yang begitu banyak kerana penangan orgasm tersebut.

“Aduh Zainul, tolong I Zainul. Laju lagi”, pinta Ita di kala orgasm memberi nikmat kepada setiap nadi dan sel di tubuh badan dia. Ita telahpun mencapai klimaks dia untuk kali kedua, apabila Zainul turut merasakan diri dia sudah mencapai puncaknya. Lantas Zainul melajukan pergerakan dia di penghujung dayungan. Menyedari Zainul sudah mula kesampaian, Ita turut membuka kangkang, melebarkan kangkangnya supaya tujahan Zainul mencapai lebih dalam lagi.

“Aduh Ita,” Zainul menjerit nama Ita kerana desakan kenikmatan yang cukup tinggi. Dia memegang keras leher Ita dan mengasak dengan lebih pantas dan padu.

“Aduh Zainul! Ya sayang! Aduh laju lagi,” Ita terjerit tanpa disedari. Kelakuan Zainul yang agak ganas di penghujung asmara dana ini turut menambahkan kenikmatan yang dialami oleh Ita. Ita sendiri hilang kira berapa kali dia terangsang dan mencapai puncak kenikmatan. Namun di kala diri dia menerima pancutan padu orgasm dari Zainul, Ita turut mencapai orgasm yang begitu kuat sekali. Hampir seluruh tubuh dia menggeletar buat seketika dan bagaikan mengalami kekejangan.

Bahagian bawah perut dia terutamanya, mengecut dan mengendur dengan drastic sekali sehingga Ita terteriak kerana tidak dapat menahan penangan kenikmatan tersebut. Selepas hampir seminit lamanya, barulah Ita kembali ke dunia reality. Kenikmatan ini tidak pernah dialami oleh Ita sebelum ini, dan segalanya jelas adalah suatu pengalaman baru buat Ita dan Zainul. Ita memeluk erat Zainul yang terdampar keletihan di atas tubuh Ita. Ita mencium perlahan dahi Aziz yang basah dengan peluh keringat.

“Maaf, I tak dapat kawal sehingga….” Zainul cuba bersuara dengan nafas yang masih tercungap.

“Tak mengapa. Jangan takut, I akan ambil pil,” bisik Ita memahami apa yang ingin diperkatakan oleh Zainul.

Zainul menyangka dengan suatu penyatuan ini, akan tamatlah segalanya, derita Ita akan dapat dipulihkan dan dia akan bebas daripada ingatan Ita di minda nya. Namun sekali lagi, dia telah silap perhitungan dirinya. Bahkan, penyatuan di ranjang yang berlaku di senja tersebut adalah suatu permulaan untuk permainan yang tidak mengenal bosan jemu di diri manusia ini.

This entry was posted in Cerita erotik Melayu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s