Kisah erotik perjalanan keretapi malam ke Singapura.

Aini dan Hisham meanaiki keretapi Ekspres Malam dari Kuala Lumpur ke Singapura atas desakan Aini kerana Aini tak pernah menaiki keretapi ke outstation sebelum ni. Mereka memenempah sebuah bilik tidur untuk mengambil kesempatan berehat dan tidur dalam perjalanan selama lebih 6 jam itu. Sebaik sahaja memasuki bilik tidur dalam coach keretapi, Aini pantas menutup dan mengunci pintu belakang yang merupakan pintu tunggal untuk masuk dan keluar bilik itu, dan kemudian menarik pantas langsir menutup tingkap-tingkap bilik itu.

“Apa you buat Aini?” tanya Hisham kehairanan kerana angin yang nyaman sedang bertiup dan teringin juga Hisham menikmati lampu-lampu neon kota besar yang berwarna-warni mula melalui tingkap coach itu sambil keretapi tersebut mula meningkatkan kelajuannya bertolak dari Stesyen Kuala Lumpur.

“Abang ni, selepas naik motorsikal bersama you masa datang ke stesyen tadi, Aini sudah tidak bersabar untuk bersama you. Dari tadi getaran motorsikal membuat faraj Aini sudah berair dan berdenyut sahaja menginginkan abang,” kata Aini menerkam diri Hisham yang jelas belum bersedia.

Kucupan dan belaian Aini membuatkan Hisham begitu lemas sekali. Aini membuka t-shirt yang dipakainya, dan jelas kedua payu dara Aini sememangnya besar, agak besar dari apa yang dilihat Hisham semasa Aini masih berpakaian awal tadi. Hisham berasa pasti kedua puting itu mengalami ereksi sejak permulaan perjalanan mereka dari rumah ke stesyen keretap tadi dan tentu sekali akan menganas sekarang meminta perhatian dari mulut Hisham.

“Abang, cepat saya dah tak boleh tahan,” kata Aini rebah dan menarik Hisham ke atas dia. Aini memeluk wajah Hisham dan menyuapkan sebelah payu dara nya yang jelas mendahagakan perhatian bibir Hisham. Aini mengeluh dalam kenikmatan apabila Hisham mengulum puting di payu dara Aini yang sudah ketegangan kini. Kemudian Aini mengilirkan pula payu dara itu tersebut merengek meminta ketagihan dia dipuaskan segera. Adakalanya Aini menekan wajah Hisham ke payu daranya sehingga membuat Hisham tercungap mencari nafas.

Aini sendiri begitu terangsang apabila diperbuat begitu. Kedua kaki nya melipat, merangkul pinggang Hisham dan menekan punggung dia begitu ketat sekali, supaya Hisham berada serapat yang boleh dengan Aini. “Kalau begini saya tidak boleh bernafas Aini,”kata Hisham tergelak dengan sifat agresif Aini.

“Tak payah bernafas. Biar kami bedua mati dalam keadaan begini, bang,” kata Aini tertawa dan mencium mulut Hisham. Lidah kedua mereka bersatu dan saling mengelut. Hisham hanya berharap yang kenikmatan yang dia perolehi sekarang tidak akan berakhir begitu sahaja. Kali ini, Hisham pula mengambil alih inisiatif untuk menjadi lebih agresif dalam membuatkan Aini terangsang dan jelas Hisham  memahami apa yang dikehendaki Aini.

Hisham melepaskan lidah Aini dari cengkaman lidah dia dan menjalarkan lidah nya menuruni badan Aini. Hisham berhenti sebentar di puncak payu dara Aini dan mencapai puting payu dara yang sudah begitu mengeras sekali. “Aduh, Sham,” Aini mengerang menyebut nama Hisham dalam keadaan yang penuh tidak bermaya.

Semakin lidah Hisham menjalari menuruni tubuh indah dia, Aini semakin mengeluh dalam kenikmatan dan semakin tidak bermaya dan berserah sahahja diri dia. Lidah Hisham sampai ke kawasan segitiga Aini yang begitu licin dan bersih sekali. Perut Aini sudah mula berdenyut menandakan badan dia sedang semakin terangsang dengan perbuatan nakal Hisham tu. “Abang!” Aini terjerit sekali lagi apabila lidah Hisham menyentuh klitoris dia.

Jeritan kuat Aini di sembunyikan oleh bunyi keretapi bergerak laju atas landasan yang lebih kuat sehingga tidak disedari di luar. Pergerakan buaian keretapi berayun di atas landasan itu menambahkan lagi perasaan sedap pergelutan mereka di atas katil. Mata Aini tertutup kuyu sesungguhnya menikmati kenikmatan yang sedang dicapai. Aini menekan sedikit kepala Hisham agar lidah Hisham dapat mencapai jauh ke dalam vagina dia. Aini mengerakkan pinggang dia supaya vagina dia lebih terangsang dengan lidah Hisham. Vagina Aini semakin lembab apabila lidah Hisham semakin pantas menerokai setiap sudut di mulut vagina nya.

“Abang, I sudah hendak sampai,” kata Aini dan dia melajukan lagi pergerakan pinggang dia. Kedua tangan Aini mencapai payu dara nya memegang keras dan serentak dengan itu seluruh tubuh Aini mengeletar di dalam kekejangan orgasm. Tubuh Aini terseduk beberapa kali bagaikan terkena kejutan elektrik.

“Hisshh, I gelilah bang,” kata Aini menolak Hisham sebaik sahaja orgasm dia mencapai ke penghujung nya. Ketawa riang Aini memenuhi bilik kami dalam coach keretapi tersebut yang kini sedang laju bergerak pada kelajuan maksimanya menuju arah selatan ke destinasinya di Singapura. Bunyi irama tayar besi keretapi bergerak laju atas landasan besi nya dengan bunyi unik ‘duk-duk’ bila melepasi kawasan kosong antara satu landasan dengan landasan seterusnya seolah-olah menambahkan irama di dalam permainan asmara mereka.

“Tentu abang letih. Giliran I pula sekarang,” kata Aini menolak Hisham perlahan ke bawah dan mendaki badan Hisham pula. Penis Hisham sememangnya sudah mengeras dan tegang sekali berdiri. Aini berlutut di atas Hisham dan dengan perlahan duduk di atas Hisham. Aini duduk sehingga mulut vagina nya dan penis Hisham saling bersentuhan. Aini mengerakkan pinggang nya secara menegak menyebabkan mulut vagina yang kebasahan itu bergeser dengan kepala penis Hisham yang terhimpit di antara kedua badan mereka.

Wajah Aini semakin kemerahan kerana terangsang. Berahi Aini telah mencapai tahap yang sangat tinggi pada masa kini, jauh lebih terangsang daripada apa yang pernah di saksikan oleh Hisham sebelum ni. Di dalam keadaan berahi yang tinggi ini, wajah Aini kelihatan jauh lebih jelita dan menawan sekali. Kedua payu daranya kelihatan membengkak dan menegang dan mencapai saiz yang jauh lebih besar dari sebelum ini, mengikut pendapat Hisham.  Terasa tidak puas untuk hati Hisham dan kedua mata nya menghayati kejelitaan Aini yang serba menggoda ini.

Hisham tersedar sedikit dari lamunan apabila Aini mencapai alat sulit nya. Dengan perlahan Aini memandu masuk penis Hisham memasuki ke dalam vagina diri dia.  Entah bagaimana, tepat pada masa tu keretapi tiba-tiba menekan breknya menyebabkan Aini hilang imbangan dan badan nya menghentak ke badan Hisham. Lantas penis Hisham menusuk ke diri Aini menyebabkan dia terteriak sedikit.

“Sakit’? tanya Hisham khuatir mendengar teriakan Aini.

“Sakit, tetapi sedap juga,” kata Aini tersenyum nakal.

Aini menggerakkan pinggang dia perlahan,  mengeser penis Hisham yang terbenan jauh ke dasar diri dia. Memang Aini seorang berbadan kecil sahaja. Ini menyebabkan vagina Aini begitu kecil dan ketat dan agak sukar untuk mengerakkan vagina nya dengan pantas. Namun pergerakan buaian keretapi menyebabkan Aini tidak perlu bersusah-payah mengerakkan vagina nya atas Hisham.

Pada ketika itu, keretapi telah mengurangkan kelajuannya untuk melalui selekoh tajam di depannya. Setiap gerabak keretapi tu mula berhuyang-hayang mengikut landasan keretapi yang memasuki selekoh tajam tersebut, mewujudkan pergeseran yang begitu menikmatkan untukAini dan Hisham. Setiap kali gerabak mereka bergetar, mereka boleh merasa dan menikmati getaran tersebut dalam faraj Aini, terutama sekali dengan penis Hisham terbenam jauh ke dalam vagina nya.

Setiap kali itu  berlaku, Aini mengeluh di dalam kenikmatan yang tidak dapat diungkap dalam sesuatu kata-kata. Aini turut membalas pergerakan secara agresif menyebabkan penis Hisham seolah-olah dilumat di dalam tubuh Aini. Hampir setengah jam lamanya, Aini menguli alat sulit Hisham dari atas, Aini mula mengeletar rakus. Dia menarik kedua tangan Hisham dan mencengkam kedua payu daranya dengan tangan Hisham.

“Abang, puaskan saya sayang, please,” Aini mengeluh. Dengan Hisham meramas keras kedua payu daranya, Aini pula semakin pasrah dalam ledakan orgasmnya. Setelah tersentak dua tiga kali, dengan lutut yang mengeletar, barulah Aini mula reda dari mengerakkan pinggul dia.

“Sekarang giliran abang pula”, bisik Aini dan mereka beralih posisi.

Hisham membenamkan penis dia dengan Aini memegang peha membuka kangkang dia lebar sekali. Jelas sekali pergerakan huyang-hayang dalam gerabak tu menambah nikmat di dalam hubungan mereka berdua. Hisham juga tidak perlu melakukan sorong tarik dengan bersusah-payah kerana pergerakan dalam gerabak itu sendiri menolong pendayungan mereka berdua.

Selepas Hisham tersedak sambil memuntahkan nyawa dia dan Aini mencapai orgasm ketiga nya di dalam gerabak itu, barulah mereka berdua terkulai lesu menamatkan pendayungan mereka. Mereka berdua mengambil peluang untuk berehat dan juga tidur sebentar sementara menunggu ketibaan mereka menghampiri Johor Baru tetapi, sebaik sahaja keretapi mereka merentasi garisan sempadan negeri Johor, permainan sorong-tarik mereka bermula semula….

This entry was posted in Cerita erotik Melayu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s